vineri, 28 martie 2008

Influenta satanismului asupra tinerilor

Satanismul are un impact pozitiv sau chiar si negativ asupra individului
Satanismul, ca orice alta religie are un impact asupra caracterului individului. Este cu atat mai proeminent cu cat varsta persoanei este mai mica (12 - 17 ani). De aceea foarte multi tineri, care nu au inca o personalitate dezvoltata complet se lasa usor influentati, indiferent ca este vorba de religie sau de alte alegeri ale individului. Ceea ce este mai grav insa, este ca sunt "Satanisti ai Crestinismului". Sau mai bine zis, anti-crestini care cred in Satana "biblic".
Suntem constienti ca Satanismul poate chiar dauna unor persoane. De aceea membrii cu probleme psihice si cu tentative spre suicid vor fi dati afara si li se va bloca accesul la acest site.Recomandam ca parintii sa observe comportamentul copiilor si sa ii indrepte spre un psiholog care cu siguranta ii va indruma pe drumul cel bun. Viata merita traita din plin, pentru ca doar una avem. De aceea trebuie pretuita, pentru ca este cel mai valoros dar pe care-l poate primi cineva. Trebuie sa fii fericit ca existi, ca traiesti! Iar restul lucrurilor bune din viata ta sa fie ca... "cireasa de pe tort", si trebuie sa lupti pentru ea, intodeauna sa-ti doresti mai mult. Lasitatea, renuntarea chiar si la viata este un lucru foarte grav, sau pacat cum l-ar numi Crestinii.
Persoanele care au suferit, sunt dezamagiti de viata si au tentative de suicid sunt atrase de Satanism?
Multe persoane care sufera mult si au parte de dezamagiri in viata, au tendinte de suicid sau de automutilare. O a doua caracteristica a acesteia o reprezinta intoarcerea impotriva lui Dumnezeu si a religiei, dand vina pe aceasta pentru tot ce i se intampla. Majoritatea persoanelor sunt copii sau adolescenti. Din moment ce Satan este Antichristul (impotriva lui Hristos), acestia prezinta o atractie fata de Satanism. Partea proasta este ca iau din aceasta religie ce le convine, adopta niste idei si le pun in practica gresit. Insa, nu Satanismul e de vina, ci Crestinismul, pentru ca le-au implementat in minte conceptii gresite, malefice despre Satana. Cum ca Satana vrea ca tu sa faci rau altora sau chiar tie, vrea sa "pacatuiesti" etc.Un alt motiv pentru care multi tineri dezamagiti de viata au o ura pentru religia Crestina si Dumnezeu, este faptul ca Dumnezeu este prezentat ca zeu bun. Atunci ei incep sa aiba retineri fata de religie, increderea dispare, iar in mintea lor este implementat un lucru: "Daca Dumnezeu este bun, atunci cum de atati oameni credinciosi sufera?".
Inainte de Noul Testament, oamenii ii aduceau multumiri lui Dumnezeu prin rugaciune si jertfa. Daca oamenii aveau noroc, sanatate, le mergea bine, ei credeau ca sunt pe plac lui Dumnezeu. Daca nu aveau noroc, sufereau din diverse motive, atunci nu stiau cum sa-l multumeasca mai bine crezand ca nu au facut suficient. In concluzie, Dumnezeu era si bun si rau. Insa, odata cu aparitia Noului Testament, Isus si Satana au aparut ca elemente contrarii, iar raul a fost exclus total din imaginea celor trei, a Tatalui, Fiului si Sfantului Duh. Astfel, pentru toate relele a fost gasit un vinovat: Satana. Astfel s-a produs dezechilibrul ce v-a marca, foarte probabil, sfarsitul erei crestine. Spunem asta cu parere de rau intr-un fel, insa biserica se va auto-distruge singura. O biserica / religie se poate distruge numai din interior. Iar mai marii Parinti ai Crestinismului asta fac. Nu o distrug Satanistii care inteleg gresit ideile noastre pe care le sustinem, ci Crestinii insisi o distrug. Fara sa mai punem la socoteala ca, Crestinismul are o istorie plina de crime oribile in numele bisericii lor.Am explicat aici ca este adevarat ca multe persoane ce si-au pierdut increderea in tot, ca prezinta o scarba fata de viata sau care chiar au / avut tentative de suicid, sunt atrase de Satanism. Insa, noi incercam sa-i indrumam pe drumul corect. Acestia au inteles total gresit aceasta religie. Noi nu suntem de acord cu dogmele Crestine si nu suntem adepti ai Satanei din Biblie.
O persoana care a apucat "caile Satanismului" trebuie sa discute cu persoane cu discernamant. Insa cu cine daca toti il privesc ciudat? Am demonstrat mai sus ca tot Crestinismul este de vina pentru ceea ce se intampla.
Satanistii au tendinte spre sinucidere?
Lipsa de comunicare a acestor persoane cu tulburari de comportament ce influenteaza individul si il fac sa comita actiuni imorale pot dauna grav individului. In foarte putine cazuri se ajunge chiar si la suicid, insa totul poate fi prevenit din timp. Lipsa unei persoane cu discernamant care sa discute cu individul in cauza poate fi fatala uneori.Conceptiile acestea gresite despre Satanism sunt mediatizate cu mare placere de cei din presa si media pentru ca "prind" la public. O data la 10 ani se intampla un caz cand un Satanist se sinucide (sau poate nici nu era Satanist, dar asculta rock... no comment...) iar zeci sau poate chiar sute de crestini se sinucid numai la noi in tara si asta nu inseamna nimic... Poate ca nu religia neaparat este cauza, ci nevoia de un nivel de trai mai bun.
Concluzie
Ce am discutat mai sus este un adevar dur, dar speram sa fim intelesi de acesti copii care au astfel de tendinte. Nu cautam noi membrii, doar incercam sa explicam acesta religie si sa cream o lume mai buna, cat mai aproape de perfectiune. Iar o religie ce se doreste completa, in sensul ca nu-i lipseste nimic, nu se poate lipsi de intuneric. Religiile unilaterale dauneaza grav indivizilor care inca nu si-au gasit locul in regimentarea religioasa. Mai ales atunci cand au probleme grave in viata. Suntem impotriva asa zisilor Satanisti care sunt adepti ai "Satanei Crestin" (Satana asa cum este descris in Biblia Crestina).Acesti copii care se cred Satanisti nu trebuie marginalizati, trebuie discutat cu ei si sa incercam sa-i indrumam spre drumul cel drept: calea virtutii, curajului, placerilor, intelepciunii si adevarului! O lume libera, fara constrangeri religioase, o cale rebela pe care fiecare om ce se doreste a fi liber o doreste. Gandirea libera nu trebuie privita ca pe un confort, ci ca pe o necesitate! A fi un rebel in viziunea societatii contemporane nu este in sine un lucru care sa reduca valoarea unui om. Sunt chiar momente in care poate ar trebui sa cinstim un rebel deoarece acesta gaseste ceva in societatea noastra, ceva impotriva caruia trebuie purtat un razboi - ne trezeste din amortire...

Niciun comentariu: