joi, 27 martie 2008

PREVIZIUNEA SOLARA

Este îndeajuns să ştii ziua de naştere din anul în curs şi se poate întocmi o hartă generală a anului, a dorinţelor, a ocupaţiilor şi a problemelor omului în acest an.
Exemplu : pentru o persoană născută pe data de 25 Mai, ziua de naştere în anul 2003 va fi sărbătorită într-o zi de Duminică, deci tot anul personal (25 Mai 2003 până în 25 Mai 2004) va fi influenţată de vibraţia Soarelui.
Previziunea anuală după ziua de naştere, se bazează pe influenţa planetelor care guvernează zilele săptămânii. Acesta este un sistem foarte vechi, verificat veacuri de-a rândul. În previziunea solară:
· Duminica - guvernată de Soare
· Luni - guvernată de Lună
· Marţi - guvernată de Marte
· Miercuri - guvernată de de Mercur
· Joi - guvernată de Jupiter
· Vineri - guvernată de Venus
· Sâmbătă - guvernată de Saturn
În fiecare an, de ziua noastră de naştere, primim o încărcătura energetică ce trebuie să o consumăm cu economie până la următoarea zi de naştere. Dar aceste energii din timpul anului sunt diferite de la un an la altul. Dacă ziua de naştere cade într-o sâmbătă, omul se încarcă cu energia severului Saturn; dacă ziua lui nimereşte într-o marţi, omul se umple de focul arzătorului Marte; dacă nimereşte duminica - inspiraţia Soarelui se va strecura în sufletul său. Ce se aseamănă se adună, şi omul încărcat de energiile Soarelui sau de cele ale lui Saturn va atrage către sine planetele evenimentelor corespunzătoare calităţii.

ANUL SOARELUI
Dacă ziua recentă de naştere a căzut Duminica, voi v-aţi încărcat cu energiile Soarelui - cu bucurie şi cu o inspiraţie creatoare, întregul an până la următoarea zi de naştere - poate fi numit solar. Un astfel de an va fi plin de entuziasm creator. Proiectele pe care le-aţi gândit mai de mult se vor realiza în sfârşit în anul Soarelui. Puteţi să vă deschideţi o firmă particulară, să vă creaţi o societate în concordanţă cu interesele personale. Alţii pictează tablouri, scriu cărţi.
Multe talente ale omului se descoperă tocmai în acest an. Omul înţelege brusc cât de multe capacităţi neîntrebuinţate are. Dacă nu ajunge să creeze singur, atunci omul năzuieşte să contemple şi să asculte creaţiile altor oameni. Merge la teatru, la muzee sau pur şi simplu îşi cumpără un casetofon şi ascultă muzică acasă.
În anul Soarelui, omul născoceşte nişte metode noi, originale, de a-şi rezolva vechile probleme. Soarele îl inspiră să creeze şi îi conferă posibilităţi de organizare; de aceea, într-un astfel de an, multe planuri făcute sub îndrumarea sa le pune în aplicare o altă persoană. Dorinţa de a manifesta capacităţi de organizare îl aduce adeseori pe om în funcţii înalte de conducere. Acest lucru se poate petrece şi la un nivel mai simplu. Spre exemplu, omul devine un lider într-o companie, cel mai important în familie. Anul solar conferă o năzuinţă câtre o viaţă frumoasă; el vrea să-şi cumpere haine scumpe, podoabe din aur, să meargă la restaurante şi în alte locuri cu prestigiu. Dar mai bine să treceţi peste acestea şi să vă folosiţi energia solară pentru creaţie.
În astrologie, Soarele este planeta iubirii şi cel mai mare eveniment al anului început duminica, poate deveni o iubire adevărată, puternică, datorită căreia omului i se învârte capul. Iubirea din acest an nu va fi trecătoare, omul îşi va aminti de ea toată viaţă. Dacă în anul Soarelui omul întemeiază o familie, atunci această căsătorie este negreşit din dragoste.
Anul început duminica eu 1-aş numi fericit, căci Soarele este izvorul luminii, dragostei şi fericirii. Soarele aduce mai multă bucurie decât dezamăgire, îi permite omului să se simtă cu adevărat fericit. Dacă v-aţi născut duminica, aveţi şanse mari să deveniţi fericit şi iubit de cei din jur.
Soarele guvernează sistemul cardio-vascular. De aceea, starea fizică a omului în anul solar început duminica depinde foarte multe de activitatea inimii. Tocmai inima are nevoie de o relaţie foarte prudentă, plină de grijă. Şi pentru ca problemele de sănătate din acest an să fie mai mici, este important să respectaţi regimul solar - să vă sculaţi o dată cu răsăritul soarelui şi să vă culcaţi la apusul acestuia. La fel de benefice vor fi şi băile solare. Nu vă ascundeţi de razele soarelui în anul vostru solar.

ANUL LUNII
Dacă ziua recentă de naştere a fost într-o Luni, întregul an (până la următoarea zi de naştere) poate fi exagerat de emoţionant şi sensibil. Pe mulţi îi atrage în acest an poezia, lirica. Ziua de Luni este guvernată de Luna emoţională şi umedă; ea este cea care îi conferă omului sensibilitatea. Anul guvernat de prima zi din săptămână este anul lunar, de entuziasm şi dorinţe. Principalele teme ale anului vor fi legate de sferele vieţii pe care le guvernează Luna.
În viaţa fiecărui om, Luna este legată de mamă, de aceea la multe persoane apar sentimente materne, chiar dacă nu faţă de copii, ci faţă de cineva dintre cei apropiaţi, prieteni sau animale domestice.
Este foarte adecvat în acest an să aduceţi acasă o pisică, întrucât această fiinţă drăgăstoasă se află direct sub influenţa Lunii. Prezenţa unei pisici în casă, comunicarea cu ea ajută la neutralizarea pesimismului şi a dispoziţiei de smiorcăire şi oferă posibilitatea să manifestaţi gingăşie şi grijă.
Adeseori, într-un asemenea an, omul i se adresează unui psiholog, întrucât nu se poate descurca cu emoţiile şi dorinţele sale; întreprinde nişte acţiuni ilogice, el însuşi neînţelegând de ce procedează astfel. Luna îi permite omului să se folosească de intuiţie, de aici provenind şi caracterul ilogic al faptelor. Tocmai în anul Lunii mulţi au dobândit clarviziunea, claraudiţia, şi au apărut capacităţi de a prevedea viitorul.
Luna străluceşte noaptea, ea este legată nemijlocit de starea de somn şi de lumea viselor, de aceea în anul lunar visele sunt neobişnuite şi pitoreşti. Mulţi care nu au mai visat de mult, in anul Lunii descoperă din nou lumea fermecată a viselor.
În anul lunar, oamenii depind într-un mod ieşit din comun de mişcarea, de fazele Lunii, îndeosebi când este Lună plină şi Lună nouă. Chiar şi aceia care mai devreme nu au simţit pe propria lor piele influenţa critică a zilelor cu Lună nouă, Lună plină, primul şi al treilea pătrar), în acest an o vor simţi.
În zilele lunare critice, sunt posibile nişte transformări în starea fizică, apariţia durerilor de cap, schimbarea tensiunii sanguine. Dacă aceste lucruri nu se produc, atunci sunt posibile transformări puternice în starea psihică. De obicei, în astfel de zile are loc o deteriorare a stării nervoase, există o dorinţă de a se rupe din cadrul realităţii, de a schimba ceva, de a fugi de sine însuşi.
În perioada de Lună plină, omul poate deveni violent, agresiv sau excesiv de activ la locul de muncă.
Luna guvernează sfera casei, a familiei
Pentru bărbaţi, Luna este legată de femei, iar pentru femei, Luna este legată de copii mici. În anul lunar, oamenii acordă un interes mai mare decât de obicei familiei, casei, rudelor, în special mamei, se ocupă mai mult de gospodărie, se zbat pentru organizarea lucrurilor din casă. Se pare că legătura Lunii cu casa poate prevesti o mutare, primirea unui nou apartament realizându-se în anul lunar. Dar totul iese pe dos. Omul simte legătura faţă de casa sa sau dependenţa de ea, de aceea schimbarea locului de trai în acest an este un fenomen rar.
Dacă omul nu va schimba nimic în viaţa sa personală, nu va divorţa sau întemeia o familie, atunci el poate să înfiinţeze o firmă, un partid, un club. Într-o firmă organizată în anul Lunii, oamenii trăiesc ca o familie, în deplină armonie. Astfel de colective nu se destramă mult timp. Starea fizică generală în anul lunar este strâns legată de stomac, de cantitatea şi calitatea lichidului consumat.
În anul lunar, mulţi doresc să consume mai multe produse lactate. Creaţi-vă mai multe zile libere, beţi mai multe lichide, în special lapte, faceţi băi calde, care vă slăbesc - atunci starea fizică va fi minunată.

ANUL LUI MERCUR
Dacă ziua recentă de naştere a fost într-o zi de Miercuri, veţi reuşi să vă diversificaţi în mod sănătos viaţa. Miercurea este guvernată de planeta Mercur.
Această planetă răspunde de comunicare, de învăţământul primar, de comerţ şi de călătoriile scurte. În anul lui Mercur apar multe noi pasiuni şi noi cunoscuţi. în casă vin şi mai mulţi oaspeţi decât înainte, se lărgeşte cercul de comunicare. Şi în acest an veţi comunica mai mult, fie cu oameni cu un comportament uşuratic, care au o ascensiune uşoară, fie cu cei născuţi sub unul dintre semnele de aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sau cu Fecioara, întrucât Mercur guvernează acest semn.
Mercur planeta tinereţii
Ea îl ajută pe om să întinerească şi să facă cunoştinţă cu tineri. în acest an, este foarte convenabil să faceţi o curăţare a organismului, să ţineţi post negru, să vă ocupaţi de sport; toate acestea conduc la întinerirea organismului. În anul lui Mercur omul face cunoştinţe mai uşor cu ceilalţi, devine mai comunicativ, îşi schimbă cu uşurinţă activitatea sau casa, îşi pe. trece mai mult timp în afara acesteia. Mercur este o planetă uşoară, mobilă, schimbătoare. Asemenea lui Mercur, omul devine în acest an uşor şi schimbător. Oricare dintre noile activităţi proiectate de voi în anul lui Mercur vor fi aplicate cu uşurinţă. Dacă voi aţi început ser-viciul în acest an, activitatea, colectivul vor fi plăcute, fără să vă obosească. Dacă într-un astfel de an lansaţi la lumină creaţia voastră, ea va fi uşor acceptată de oameni, nu vă va asalta o critică neplăcută.
În acest an apare, dorinţa de a învăţa, de a învăţa şi iarăşi a învăţa, de a cunoaşte ceva nou, indiferent , ce. Mercur favorizează activitatea comercială. în anul lui reuşiţi să obţineţi rapid un rezultat, un profit. Chiar şi cei cărora nici prin gând nu le-a trecut să înceapă o activitate în sfera comerţului, să se apuce liniştiţi de aşa ceva - succesul este garantat. Anul lui Mercur este unul dintre cei mai plăcuţi, întrucât el trece cu uşurinţă. Chiar şi starea fizică poate să se îmbunătăţească. Dar trebuie să ştiţi faptul că starea întregului organism în acest an va depinde în principal de schimbul de substanţe, metabolism. Cu cât este mai mobil omul, cu cât va avea mai multe de întreprins, cu atât mai activ va fi schimbul de substanţe şi metabolismul cu atât mai bine va funcţiona.

ANUL LUI VENUS
Dacă ziua recentă de naştere a căzut într-o vineri, feriţi-vă de ispite! Ziua de vineri este guvernată. de frumoasa Venus - planeta frumuseţii pământeşti şi a plăcerilor simţurilor. în acest an se trezesc dorinţele normale, omeneşti. Doreşti să ai sau măcar să încerci tot ceea ce aduce satisfacţie. Acum se accentuează înainte de toate dorinţa de satisfacţie trupească. Adeseori apare dorinţa de a te lăsa de fumat, de băutură, de a te despărţi de ataşamente faţă de viaţa materi-ală. Totuşi, este greu să realizezi aşa ceva, întrucât Venus va cere satisfacţii trupeşti. Sub influenţa sen-sibilei Venus, omul învaţă să producă plăceri şi altor oameni. Se trăieşte dorinţa de a face cadouri, de ale face pe plac celor apropiaţi. Este adevărat că egoiştii îşi vor face pe plac numai lor, răsfăţându-se în toate chipurile.
Într-un asemenea an este posibilă atracţia câtre romanele de dragoste. Sensibila Venus, întocmai ca şi Soarele, poate aduce iubirea. Dar iubirea din acest an nu va fi prea înălţătoare. Mai degrabă va fi trupească, pământeasca. Tocmai iubirea din anul lui Venus are multe şanse să devină un divorţ legalizat. Căsătoria săvârşită în anul lui Venus de unul dintre soţi va fi pe placul său sau va constitui o permanentă încercare a sentimentelor sale. în anul lui Venus, apare o dorinţă puternică de a vă stabiliza situaţia financiară. întrucât această planetă guvernează sfera materială, mulţi se vor căsători din interes. Chiar şi cei care nu au îndrăgit locul de muncă, rămân acolo de dragul unui câştig stabil.
Venus este o planetă feminină, ea accentuează temele femeilor. în rândul unor noi cunoştinţe acest an vă va aduce mai multe persoane de sex feminin, iar problemele principale vor fi legate tocmai de femei. Chiar ele în anul lor guvernat de Venus devin mai feminine, mai sensibile, mai atrăgătoare.
Atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, foarte reuşită va fi încercarea de a-şi îmbunătăţi aspectul exterior, căci Venus este planeta frumuseţii pământeşti. Frumuseţea în tot şi-n toate este deviza acestui an. Fiecare tentativă de a schimba ceva va fi legată înainte de toate de dorinţa de a înfrumuseţa circumstanţele. Unul de dragul frumuseţii va zugrăvi casa, altul îşi va schimba maşina sau soţia în favoarea uneia mai simpatice. Tocmai datorită frumuseţii se poate atinge succesul în orice activitate.
Indiferent de ce acţiune va apucaţi, realizaţi-o frumos! Daca v-aţi hotărât să vorbiţi cu superiorii,' pregătiţi un text frumos, îmbrăcaţi-vă cu gust. în adevăratul sens al cuvântului, în anul lui Venus pe voi vă va salva frumuseţea. Orice probleme de sănătate vor fi legate de disconfortul fizic. Pot apărea probleme pe terenul subnutriţiei sau invers, al supraalimentaţiei, al abuzului de alcool şi tutun. Venus este planeta alegerii, ea îl îndeamnă pe om să fie mai pretenţios în legătură cu calitatea lucrurilor. Ca atare, multe probleme legate de sănătate se vor rezolva prin simpla cale de a alege alimentele cu grijă. 0 foarte mare atenţie trebuie să o acordaţi gatului.

ANUL LUI MARTE
Dacă ziua recentă de naştere a căzut marţi, chiar dacă sunteţi femeie, veţi începe să săvârşiţi acţiuni bărbăteşti Mane care guvernează ziua de marţi este o planetă masculină; de aceea bărbaţii îşi manifestă mai puternic toate calităţile masculine, iar femeile devin nişte personalităţi mai puternice, uitând de capricii. La bărbaţi, într-un astfel de an apare posibilitatea de a-şi manifesta curajul, de a-şi demonstra forţa.
Marte este o planetă a războiului, a agresiunii. Ca atare, anul lui poate trece în certuri nesfârşite şi chiar în disensiuni pentru elucidarea unor realităţi. Dar agresivitatea lui Marte este utilă acelora care au o activitate legată de dezbateri de idei, care trebuie să se lupte cu birocraţia, să-şi apere nevinovăţia. Acela a cărui ultimă zi de naştere a fost într-o marţi învinge în orice dispută, în orice duel legat de moravuri.
Marte este o planetă a vitezei. Marte nu gândeşte, el economiseşte vremea pentru acţiuni. Ca atare în anul lui Marte omul reuşeşte să realizeze foarte multe lucruri. Un astfel de an poate fi denumit un an al vitezei. Chiar şi oamenii care se mişcă mai greu reuşesc să realizeze o cantitate atât de mare de muncă, încât celorlalţi nu le rămâne decât să se mire. Marte aprinde în om flacăra entuziasmului, iar omul, prin activitatea sa ferventă, nu lasă focul să se stingă.
Într-o familie întemeiată în anul lui Marte al unuia dintre soţi, acesta din urmă va trăi ca pe creasta unui vulcan în activitate, căci Marte este planeta fierbinte a elementului de foc. Despre o viaţă de familie liniştită putem doar să visam, dacă se găseşte timp pentru acest lucru. Dacă un copil a apărut în anul lui Marte, el va fi pentru voi ca un uragan, cu care trebuie să alergaţi şi să săriţi după cum doreşte el. Dar în acelaşi timp, un astfel de copil devine un stimul în viaţă, o persoană care inspiră. Anul lui Mane este unul dintre cele mai interesante, întrucât nu ne lasă să ne plictisim. Dar poate fi făcut să fie şi mai fericit, deoarece vă protejează de problemele de sănătate. Marte stimulează apariţia iritaţiilor pe piele şi ale mucoaselor, provoacă arsuri şi dureri ale capului. Dar dacă în acest an vom fi activi, aşa cum cere Marte, nu trebuie - sa ne temem pentru sănătatea noastră. Orice fel de îmbolnăviri care apar în acest an reuşesc să fie tratate repede, căci arte este planeta vitezei. Şi cea mai bună metodă de vindecare în anul lui arte vor fi procedurile de încălzire - sinapismele, masajele, băile fierbinţi.

ANUL LUI JUPITER
Dacă ultima voastră zi de naştere a căzut într-o Joi, atunci veţi avea ocazia să vă schimbaţi starea socială, să schimbaţi genul sau locul de muncă. Joia este guvernată de Jupiter - planeta orientării sociale, a lărgirii sferei de influenţă. Deseori, tocmai cu acest an începe viaţa socială a omului. Tocmai într-un astfel de an poate omul să meargă prima oară la serviciu. în anul lui Jupiter, există posibilitatea de a vă găsi un loc de muncă de perspectivă sau să deveniţi o persoană mai importantă la locul de muncă pe care îl aveaţi deja. Omul atrage atenţia asupra sa în legătură cu schimbarea statutului său social.
Jupiter îl scoate pe om în lume. Chiar şi cei cărora nu le place o societate formată din oameni mulţi în anul lui joi încep să-şi schimbe înclinaţiile. îşi petrec mai mult timp decât înainte comunicând cu persoane influente; ca urmare, o-mul îşi rezolvă multe complexe le-gate de comunicare. Orice fel de contacte noi sunt de perspectivă în acest an, ele pot avea o mare importanţă pentru a avansa la locul de muncă. In anul lui Jupiter, apar cunoscuţi cu legături ample, care şi-au închinat întreaga viaţă muncii. Şi totuşi, viaţa socială, perspectiva unui serviciu, legătura cu persoane influente nu îi interesează pe toţi. Anul lui Jupiter poate să vă propună un sponsor, un protector. Apar oameni bogaţi sau mai puţin bogaţi, dar sinceri în slujba prietenilor. Dacă aţi căutat de mult un sponsor, voi îl veţi găsi în anul lui Jupiter. Jupiter este o planetă dilatată. Jupiter îl face pe om să tindă câtre o activitate amplă, pe scară largă.
Indiferent de ce se ocupă omul în acest an, el vrea să facă multe. Chiar dacă va zugrăvi în casă, apare dorinţa de a
schimba totul în ea, poate chiar ideea de a reconstrui. Dacă omul se ocupă de educaţia sa, atunci participă la cursurile mai multor instituţii. Totuşi, viaţa îl poate determina pe om să schimbe multe. Dacă în anul lui Jupiter apar probleme în familie, trebuie să vă pregătiţi să înfruntaţi nişte explicaţii de durată, chiar o despărţire şi o împărţire a averii.
Chiar şi cea mai mică problemă poate atinge nişte proporţii nemaiîntâlnite. Jupiter este legat de străinătate, el răspunde de contractele cu străinii, de aceea în anul lui Jupiter apar posibilităţi şi dorinţa de a petrece mai mult timp în străinătate, de a organiza cu fir-mele străine o activitate comună. Pentru ca în anul lui Jupiter să nu apară probleme serioase cu sănătatea, este important să nu neglijaţi bolile, nici chiar răcelile uşoare. în acest an, îmbolnăvirile din trecut pot să reapară. Ca atare, trebuie să începeţi anul căutând să vă preîntâmpinaţi bolile, iar voi chiar aveţi tendinţa aceasta.

ANUL LUI SATURN
Dacă ziua recentă de naştere a căzut într-o zi de Sâmbăta, pregătiţi-vă pentru o muncă grea şi pentru restricţii. Sâmbăta este guvernată de severul Saturn - planeta sorţii, destinului, a încercărilor. într-un asemenea an, oamenii muncesc mai mult decât de obicei, creşte sentimentul responsabilităţii, al datoriei. Este foarte important în anul lui Saturn să nu vă extenuaţi muncind, ca să nu vă părăsească dorinţa de a fi activ. Adeseori, a-cest an vă încearcă, dar toate încercările sunt îndreptate câtre sporirea forţei spiritului, a forţei caracteru-lui uman. Este foarte important să rezistaţi în faţa greutăţilor, mai ales să rezistaţi în mod independent, fără să apelaţi la ajutorul altcuiva, căci de acest lucru depinde evoluţia voastră spirituală.
În anul lui Saturn, puteţi să vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia voastră financiară. Tocmai Saturn este cel care oferă şansa să vă îmbogăţiţi, să vă deschideţi un cont în bancă. Multimilionari renumiţi au primit statutul de cel mai bogat om din oraş sau ţară tocmai în anul lui Saturn. Şi totuşi, nu trebuie să cheltuiţi banii pe fleacuri. Mulţi reuşesc să achiziţioneze lucruri foarte mari şi foarte scumpe, pe care de mult şi le-au dorit. Sub influenţa lui Saturn, apare dorinţa de a pune un fundament pentru viitor, de a se ocupa de o activitate de perspectivă, de a-şi investi banii într-o activitate productivă, dar fără să se supună la riscuri.
Saturn este o planetă legislatoare
Ea îi interzice omului să încalce legile chiar şi în cele mai mărunte lucruri. în anul lui Saturn, trebuie să urmaţi litera legii în tot ceea ce întreprindeţi. Chiar şi cele mai nechibzuite persoane devin responsabile, punctuale. Saturn este o planetă conservatoare, ea îi insuflă omului dragostea faţă de tot ce este tradiţional. Saturn îl determină pe om să acţioneze conform obişnuinţei şi nu să caute posibilităţi noi de manifestare. De regulă, nu se deschid noi perspective de activitate, tot ceea ce este nou în acest an, se dovedeşte a fi până la urmă unul din obiceiurile uitate de mult timp.
De actualitate este tema relaţiilor cu bătrânii şi cu şefii. Saturn este o planetă care limitează; de aceea, tocmai în acest an este uşor să vă debarasaţi de obiceiurile dăunătoare, să vă eliberaţi de kilo-gramele nedorite.
Apare dorinţa de a face ordine în lucruri, în gânduri, sentimente şi relaţii, de a schimba stilul în îmbrăcăminte, stilul casei, într-un stil clasic. încep să vă atragă formele riguroase, liniile drepte şi gama de culori alb şi negru.
În anul lui Saturn, extrem de vulnerabile vor fi oasele. Dar orice boli apărute în acest an este mai bine să fie tratate nu cu medicamente, ci cu masaj şi sport. Foarte folositoare pentru starea generală se dovedesc a fi dietele diverse şi călirea organismului.

Niciun comentariu: