vineri, 28 martie 2008

Mari personalitati ale lumii satanismului

Marile personalitati ale lumii si Satanismul
De-a lungul timpului au fost nenumarati filozofi, poeti, oameni politici, oameni de stiinta, care nu concepeau o lume moderna dominata de zei ireali; o lume ce era manipulata de prejudecati, o lume ce se considera libera, dar prinsa in lanturile "divinitatii". In aceasta lucrare vom discuta despre cativa dintre antichristii lumii:
Mihail Bakunin este unul dintre ei acestia. El era un anarhist rus. Iata cateva dintre ideile sale pe care le-a scris:,,Diavolul reprezinta revolta satanica impotriva autoritatii divine, revolta in care vedem germenul fecund al tuturor miscarilor de eliberare a omului - revolutia.Socialistii se recunosc unul pe altul prin cuvintele: in numele celui care a suferit o mare nedreptate.Satan este eternul revoltat, primul liber cu-getator si eliberator al omenirii.El il face pe om sa se rusineze de animalica sa ignoranta si ascultare; el il elibereaza, pune pe fruntea sa pecetea libertatii si a umanitatii, indemnandu-l sa nu se mai supuna si sa manance din pomul cunostintei binelui si raului".Bakunin nu numai ca-l lauda pe Lucifer, ci are si un program concret de revolutie.
Proudhon, in cartea sa "Filozofia mizeriei", a declarat ca Dumnezeu este prototipul nedreptatii.,,Dobandim cunoasterea in ciuda lui Dumnezeu, alcatuim societatea in ciuda Lui. Fiecare pas inainte este o victorie asupra Dumnezeirii." El exclama:,,Vino, Satan, tu, cel ponegrit de oamenii de rand si de regi. Dumnezeu este prostie si lasitate; Dumnezeu este prefacatorie si falsitate; Dumnezeu este tiranie si saracie; Dumnezeu este rau.Acolo unde oamenii se prostern in fata unui altar, omenirea, sclava regilor si a preotilor, va fi condam-nata...Jur, Dumnezeule, cu mana intinsa spre ceruri, ca tu nu esti nimic altceva decat un executant al ratiunii mele, sceptrul constiintei mele..."Dumnezeu este in mod esential necivilizat, anti-liberal, antiuman." Proudhon declara ca Dumnezeu este rau pentru ca omul - creatia Sa - este rau. Astfel de ganduri nu reprezinta o noutate.
Heinrich Heine, binecunoscutul poet german, scrie:"Am chemat Diavolul si el a venit, Trebuie sa-i examinez fata cu uimire; nu este hidos, nu schioapata. Este un barbat atragator, fermecator".,,As vrea sa am cativa copaci frumosi in fata usii si daca bunul Dumnezeu vrea sa ma fericeasca pe deplin, atunci imi va acorda bucuria de a vedea sase sau sapte din dusmanii mei spanzurati de acesti copaci. Dupa moartea lor, cu o inima plina de compasiune, le voi ierta tot raul pe care mi l-au facut in timpul vietii. Da, trebuie sa-i iertam pe dusmanii nostri, dar nu inainte de a-i vedea spanzurati.Nu sunt razbunator. As vrea sa-mi iubesc dusmanii. Dar nu-i pot iubi inainte de a ma fi razbunat. Abia atunci inima mea se deschide pentru ei. Atata vreme cat nu te razbuni, amaraciunea persista in inima."Lunaciarski, un filozof important ce a fost ministrul educatiei in U.R.S.S. scria in revista Socialism si Religie ca Marx a renuntat la orice legatura cu Dumnezeu punindu-l in schimb pe Satan in fruntea coloanelor de proletari in mars.
Multi filozofi au fost marxisti. Este esential ca in legatura cu acest aspect sa subliniem faptul ca Marx si tovarasii sai, desi se declarasera impotriva lui Dumnezeu, nu erau atei, asa cum pretind a fi marxistii de astazi, ceea ce inseamna ca acuzandu-L si insultandu-L fatis pe Dumnezeu, ei urau un Dumnezeu in care totusi credeau.Ei nu contestau existenta lui Dumnezeu, ci suprematia Lui. Cand a izbucnit revolutia la Paris, in 1871, comunardul Flourens a declarat: ,,Vrajmasul nostru este Dumnezeu. Ura fata de Dumnezeu este inceputul intelepciunii."
C. Georg Jung, unul dintre cei mai de seama psihologi scrie intr-o scrisoare catre Ruge:,,Daca Marx, Bruno Bauer si Feuerbach si-ar uni fortele pentru a elabora o reforma teologico-politica, Dumnezeu ar face bine sa-i stranga pe toti ingerii in preajma Sa si sa-Si planga de mila, caci acestia trei cu siguranta ca-L vor alunga din cer.
Adolf Hitler, multi au pretins ca ar avea legatura cu Satanismul. El era evreu dar ura evreii. La fel cum multi "crestini" urasc crestinii. Marx a scris lucrari pe teme de acest gen. Multi alti evrei comunisti au urmat exemplul lui Marx, urandu-i pe evrei. Nimeni nu poate fi crestin daca ii uraste pe evrei. Iisus a fost evreu, ca si Fecioara Maria si toti Apostolii. Biblia este evreiasca. Domnul a spus: ,,Mantuirea vine de la Iudei" (Ioan 4: 22).Hitler a fost si poet. Iata cateva versuri ale sale:"In noptile tulburi, ma duc uneoriin gradina linistita, la stejarul lui Wotan,Pentru a incheia un pact cu fortele intunericului.In lumina lunii se ivesc runele.Cele care erau scaldate de soare in timpul zileiDevin mici inaintea formulei magice".
Ruth Fisher, o renumita lidera comunista germana de origine evreiasca si membra a parlamentului, spunea:,,Zdrobiti-i pe capitalistii evrei, spanzurati-i de felinare, calcati-i in picioare."De ce tocmai pe capitalistii evrei si nu pe ceilalti? - ramane o intrebare fara raspuns.
Eduard Eveling. Acesta tinea conferinte despre ,,rautatea lui Dumnezeu".Din urmatoarele randuri reiese clar atitudinea lui satanica. Spre deosebire de atei, acesta nu neaga existenta lui Dumnezeu; el stie de existenta lui dumnezeu, dar il descrie ca fiind ceva rau.Prin aceste conferinte, Eduard Eveling incerca sa demonstreze ca Dumnezeu ,,ar incuraja poligamia si ar instiga la hotie".
Lenin. Si despre el s-a spus ca ar avea legaturi cu Satanismul. Trotky scria ca Lenin, la varsta de saisprezece ani, si-a rupt crucea de la gat, a scuipat pe ea si a calcat-o in picioare. Bineinteles, acest fapt nu demonstreaza apartenenta sa religioasa.
Stalin. Jurnalul lui Kaganovici contine mai multe observatii patrunzatoare referitoare ca caracterul lui Stalin:,,Stalin vorbea adesea despre religie ca despre cel mai pervers dusman al nostru... El uraste religia, iar eu impartasesc sentimentele lui.Religia este un dusman perfid si periculos... Stalin e de parere ca cea mai mare pedeapsa pentru toti parintii care apartin unei secte - indiferent daca au fost condamnati sau nu - este despartirea de copiii lor.Sunt convins ca Stalin era preocupat in taina de astrologie. M-a mirat intotdeauna la el faptul ca vorbea cu un fel de respect ascuns despre religie si despre Dumnezeu. La inceput am crezut ca este doar o inchipuire de-a mea, dar treptat m-am convins ca ceea ce observasem era adevarat. Stalin era insa intotdeauna foarte prevazator atunci cand venea vorba despre acest subiect.De aceea n-am reusit niciodata sa aflu precis care anume era punctul sau de vedere in aceasta privinta. Pentru mine insa. un lucru e cert: modul deosebit in care Stalin aborda si trata subiecte ca religia si Dumnezeu. De exemplu, nu a spus niciodata direct ca Dumnezeu nu ar exista...In prezenta lui, oamenii incetau intr-o anumita masura de a mai fi ei insisi. Toti il admirau si il idolatrizau. Nu cred ca poporul il iubea prea mult; Stalin se situa deasupra lui. Poate ca suna ciudat, dar el detinea o pozitie care mai inainte ii revenea numai lui Dumnezeu."
Buharin, secretarul general al Internationalei comuniste si unul dintre reprezentantii de seama ai marxismului din acest secol, inca de la frageda varsta de doisprezece ani, dupa ce a citit cartea "Apocalipsa" din Biblie, dorea din tot sufletul sa devina Antihrist.
Mao Tse-Tung a scris: ,,De la varsta de opt ani l-am urat pe Confucius. In satul meu se afla un templu confucianist. Doream din toata inima un singur lucru: sa distrug din temelii acest templu".
Yagoda. Soljenitin, in monumentalul sau roman Arhipelagul Gulag, afirma ca hobby-ul lui Yagoda, ministrul afacerilor interne al Uniunii Sovietice, era de a impusca - dezbracat in pielea goala - icoanele care ii reprezentau pe Iisus si pe sfinti. Cativa tovarasi ii tineau companie.
Sologub, un poet rus declara: "Diavolul este tatal meu". Un alt poet rus, Briusov, declara: ,,ii slavesc in egala masura si pe Dumnezeu, si pe diavolul".
Paul Laforgue, scrie in Socialismul si intelectualii:,,Cand Darwin a publicat Originea speciilor, el i-a rapit lui Dumnezeu rolul detinut pana atunci de Creator al lumii organice, la fel cum Franklin, prin teoria electricitatii, L-a deposedat de toate trasnetele care ii erau atribuite."
Marx. El apartine aceleiasi epoci care ni i-a dat pe Nietzsche (filozoful preferat al lui Hitler si Mussolini). Este "creatorul" marxismului. Astazi o treime din populatia lumii este marxista, intr-o forma sau alta, marxismul a gasit numerosi adepti si in tarile capitaliste.Marx scria:"Pentru o reala fericire a maselor, este necesara nimicirea religiei ca fericire iluzorie a omului. Chemarea adresata maselor de a nu-si mai face iluzii cu privire la conditiile lor este o chemare la abandonarea conditiei care necesita iluzii. Ca atare, critica religiei este critica acestei vai a plangerii a carei aureola este religia.""Religia însasi ne învata ca Idealul câtre Care nazuim cu totii, S-a jertfit pe Sine însusi pentru omenire. Cine ar îndrazni sa tagaduiasca aceasta învatatura? Daca am ales postura in care putem înfaptui maximum pentru El nu vom fi niciodata coplesiti de greutatea poverilor, deoarece acestea nu sunt decât sacrificii facute pentru binele tuturor".
Anarchasis Clootz, un important revolutionar si iluminist francez, a sustinut ca este ,,dusmanul personal al lui Iisus Hristos".El a declarat in fata Conventiei din 17 noiembrie 1792 ca ,,poporul este suveranul si dumnezeul acestei lumi... Numai neghiobii cred in existenta unui Dumnezeu ca Fiinta Suprema."Atunci Conventia a decretat ,,nimicirea tuturor religiilor".
Moses Hess sustinea: ,,Este inutil sa-i ridici pe oameni la nivelul adevaratei libertati si sa-i faci sa se impartaseasca din bucuriile existentei atata vreme cat nu-i eliberezi din sclavia spirituala, adica de sub influenta religiei".

Niciun comentariu: