joi, 27 martie 2008

Lilith ( luna neagra)

în zodii şi case
ZODIA
CASA
LILITH ÎN BERBEC :
Aceste persoane au o capacitate sporită de renunţare şi de acceptarea părţii lor întunecate, sunt persoane energice, directe, curajoase, căutând aventură şi provocare.
OBSERVAŢII :
Senzualitatea este vie, la fel ca şi instinctele erotice (fiind adesea baza personalităţii), acestea trebuind a fi exteriorizate.
Eu-l are tendinţa de a proteja tendinţele sale personale, deci va trebui să gândiţi înainte de a acţiona, deoarece Lilith (în această casă) aduce o mare impulsivitate şi violenţă.
Instincte puternice, sublimate prin activităţi sportive, dar există riscul unor accidente.
Instabilitate, independenţă, tendinţe pasionale.
LILITH ÎN CASA I
Orice planetă sau corp plasate în prima casă îşi intensifică de regulă efectul, şi acesta poate fi chiar mai puternic dacă e aproape de Ascendent.
Cuvintele cheie pentru Lilith, sunt sacrificiul şi seducţia, individul putând fi iniţiator sau receptor. De asemenea, mai poate exista şi o subtilă putere de fascinaţie exercitată mai degrabă prin priviri, decât prin cuvinte.
Dacă sunteţi sprijinit şi de alţi factori, v-aţi putea supune unui risc fizic pentru a intra în legătură cu altcineva. Recurgerea la motive egoiste pentru dorinţe personale (în această viaţă sau în vieţile anterioare) poate duce la pierderi materiale sau sociale.
Femeile îşi identifică deseori, sau încearcă să intre în legătură, cu esenţa lor spirituală. Dacă Venus, Marte, Neptun, sau Pluto este plasat în astrograma ei, această femeie poate fi considerată foarte atrăgătoare de către sexul opus.
În cazul bărbaţilor, există tendinţa de a depinde de o femeie, dar acest lucru poate fi evitat cu ajutorul altor factori din astrogramã, sau datorită maturizării, când influenţa maternă limitatoare a fost învinsă. Bărbaţii cu o puternică influenţă din partea lui Lilith, sunt înclinaţi să dezvolte o anumită fineţe artistică, sau o percepţie, fiind mai puţin războinici.
OBSERVAŢII :
Predispune la crize de conştiinţă şi tendinţe auto distructive, la remuşcări sau autocritici foarte severe. Nativul trebuie să înveţe să-şi ierte propriile greşeli sau lipsuri, şi în loc să-şi plângă de milă, mai bine să treacă la acţiune, în domeniile în care are de îndreptat ceva sau în care îşi poate exprima laturile pozitive ale propriei sale personalităţi.
Poate supraestima rolul sexualităţii în propriile sale relaţii, ceea ce îi poate aduce dezamăgiri şi complexe.
Învaţă să se afirme prin sine însuşi, prin propria creaţie, aducându-şi propria contribuţie la colaborarea cu alţii.
LILITH ÎN TAUR :
Este o persoană cu un dezvoltat spirit practic, deseori sceptică şi încăpăţânată, iubeşte seninătatea şi pacea interioară.
OBSERVAŢII :
Senzualitate stabilă, afectitivitate profundă, dar cu tendinţa de a se ataşa prea puternic de lucruri şi persoane, deşi acest lucru este în contradicţie cu alte dorinţe.
Nativul poate să-şi exprime şi să-şi sublime tensiunile afective în artă, şi trebuie să înveţe să se detaşeze şi să u se lase condus de emoţii şi instincte, pentru a nu cădea pradă geloziei şi posesivităţii sale.
Trebuie să-şi cultive încrederea şi răbdarea, capacitatea de a îndura, şi să evite să trăiască doar prin prisma valorilor materiale şi a plăcerilor instinctuale.
LILITH ÎN CASA II
Acest lucru poate descrie o relaţie contrastantă cu banii. Pe de o parte, vă bucuraţi de libertatea şi independenţa oferită de bani, dar vă displace să fiţi slugarnic pentru a obţine bani. Dacă deveniţi stabil financiar, poate apărea o teamă de eşec pe acest plan.
Soluţia în acest caz, este să înţelegeţi adevărata relaţie a banilor, în lumea fizică, şi cum pot fi folosiţi în mod eficient.
Mai există aici şi o relaţie între propria valoare şi modul în care este folosită puterea. Inevitabil, balanţa trebuie să încline într-o parte.
OBSERVAŢII :
Predispune la o atitudine extremă faţă de bani şi resurse personale, fiind tentat fie să dispreţuiască banul cu totul, şi astfel să accepte sărăcia şi lipsurile, fie să fie atât de avid după bani, încât să treacă peste orice pentru a-i dobândi.
Nativul trebuie să renunţe la temerile şi grijile datorate banilor şi proprietăţilor sale, ca şi la tendinţele de gelozie şi de posesivitate, care îi alterează relaţiile cu ceilalţi.
LILITH ÎN GEMENI :
Este o persoană curioasă, spirituală, abilă, receptivă, care se adaptează uşor şi caută informaţii.
OBSERVAŢII :
Dă tendinţa de a controla instinctele şi de a rafina senzualitatea, faţă de care poate exista mai mult o curiozitate teoretică, decât o pornire fizică.
Tinereţea poate fi marcată de evenimente dureroase, care pot răci sentimentele şi pot inhiba exprimările libere ale afectivităţii. Sentimentele se subordonează raţiunii şi intelectului, ceea ce poate distruge dragostea.
LILITH ÎN CASA III
Unii pot întâmpina dificultăţi, chiar pierderi, încurcături în cazuri extreme, cu fraţi vitregi, sau un membru al familiei în prima parte a vieţii. Drept urmare, v-aţi putea simţi în pericol. Se poate că atunci când v-aţi născut, părinţii sau bunicii şi-au dorit un copil de sex opus.
Lilith în casa a treia poate indica o anumită formă de decepţie, cu toate că puteţi fi destul de loiali şi credincioşi. Astfel de decepţii pot genera experienţe neobişnuite, care scapă de sub control. S-ar putea să vă fi creat o imagine a unei lumi ideale, cu ajutorul unui mentor sau model.
Alţii s-ar putea să vă vadă ca pe o persoană ambiguă, fiind dificil să aveţi relaţii apropiate cu ceilalţi, pentru a vă exprima potrivit personalitatea.
Dacă sunteţi scriitor, aţi putea trece prin "blocajul scriitorului", datorită impresiei că informaţia ar putea fi prea grea pentru a putea fi exprimată în cuvinte. Dacă Neptun are o influenţă puternică în astrograma dumneavoastră, acest efect va fi mai pronunţat.
Multe lucruri spuse aici, pot fi evitate prin conexiunea la o formă superioară de dragoste.
OBSERVAŢII :
Predispune la resentimente sau o atitudine distructivă faţă de fraţi, rude, vecini, cu care poate avea experienţe dureroase sau nepermise, ceea ce deteriorează posibilităţile nativului de a comunica sincer cu cei apropriaţi.
Ar trebui să înveţe să se deschidă către ceilalţi şi să elimine tendinţele de a-şi cenzura gândurile şi de a-i vedea pe alţii ca fiindu-i duşmani, căci atunci nu le va putea oferi niciodată prietenia.
LILITH ÎN RAC :
Această persoană este foarte introspectivă, emotivă, protectoare şi are nevoie de siguranţă atât interioară, cât şi exterioară.
OBSERVAŢII :
Voluptatea poate să iasă la iveală foarte repede, degenerând apoi în adulter. Datoria karmică faţă de membrii familiei. Uneori, respingere a propriei copilării sau familii. Încercări în copilărie şi la sfârşit de viaţă.
Sensibilitate, refulare sexuală, fantasme. Probleme de fecundaţie, uneori avort. Mamă autoritară, probleme de nutriţie. Indică o mare voluptate care poate apărea la lumină, încă din copilărie.
Imaginaţie, sensibilitate, afectivitate, toate puse în slujba exprimării sentimentelor, mărind sfera erotică.
Tendinţă spre adulter şi infidelitate, când Luna este dizarmonic aspectată.
LILITH ÎN CASA IV
Poate indica anumite discuţii cu familia sau în legătură cu o moştenire, adesea ducând la gânduri şi sentimente conflictuale sentimente de respect pentru rudele apropiate. Acest lucru poate fi valabil şi pentru ţara unde aţi crescut.
Cu Lilith orientat spre provocări, traume din copilărie, certuri în familie, sau evenimente dramatice şi sacrificii rezultate din ele, există tendinţa unor sechele. Dacă este cazul, încercaţi să evitaţi transmiterea, continuarea acestora, atunci când veţi fi părinte.
Experienţele din copilărie pot deveni un catalizator pentru atingerea unor nivele superioare ale conştiinţei, pentru a vă deschide, dezvolta abilităţile creative şi artistice. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locuinţa, acest lucru vă poate deschide noi posibilităţi de activitate, în viaţa zilnică.
OBSERVAŢII :
Predispune la experienţe dureroase legate de cineva din familie (posibile contradicţii adânci), dând nativului tendinţa de a se simţi izolat sau claustrat la el acasă, sau dorinţa de a pleca de acasă cât mai repede, dacă aceste tensiuni nu sunt dezamorsate printr-o prietenie reală a părinţilor, lipsită de egoism.
Deziluziile de acasă îl pot determina pe nativ să-şi piardă încrederea în ideea de familie sau de căsnicie, deci să rămână celibatar sau să se aproprie greu de persoanele străine.
LILITH ÎN LEU :
Este o persoană foarte mândră, sociabilă, dramatică, demnă şi cu dorinţă de auto-exprimare.
OBSERVAŢII :
Posibilităti de sublimare, de creaţie artistică. Fiindcă Leul simbolizează voinţa, acest punct al senzualităţii şi al instinctului îi este supus.
Tendinţă spre arivism. Uneori ambiţia şi sexualitatea sunt legate. Orgoliu, megalomanie, mare vitalitate. Inima şi vederea sunt adesea fragile.
Indică transformarea instinctului erotic în forţă artistică, nativul având o mare voinţă şi tendinţa de a-şi domina partenerul şi a se impune.
LILITH ÎN CASA V
Acest lucru poate indica un anumit grad de rebeliune, sau respingere, faţă de familie sau faţă de tată, mai ales dacă Lilith este provocat de alte planete.
Există deseori o teamă, o nelinişte, legată de îndatoririle creative, sau intreprinderi, asociată cu respingere şi pierdere. Afinitatea izvorâtă din orgoliu faţă de creaţiile personale, trebuie depăşită prin detaşare – care poate fi obţinută printr-un nivel superior de auto-realizare şi o autentică expresie a dragostei.
Dezvoltarea creativă şi maturitatea pot dura mai mult decât de obicei, mai ales dacă Luna are multe aspecte. În plus, relaţiile sexuale pot fi însoţite de un anumit grad de teamă, mai ales la început. Unii indivizi vor fi ambivalenţi în ceea ce priveşte copiii. Sarcini pierdute, avorturi, sarcini cu probleme, şi complicaţii survenite în timpul naşterii, sunt foarte frecvente în această configuraţie.
OBSERVAŢII :
Indică gusturi ciudate în materie de dragoste, impotenţă, frigiditate, pericole cauzate de copii, instinct erotic excesiv, putând duce la egoism în relaţia cu parteneru,l prin neglijarea dorinţelor acestuia.
LILITH ÎN FECIOARĂ :
Este o persoană foarte analitică, cu simţ critic, modestă, de nădejde, şi tinde spre perfecţiune.
OBSERVAŢII :
Senzualitatea este disimulată, sub o figură care la suprafaţă pare calmă, dar care poate lăsa loc conflictelor afective. Cenzura sentimentelor sau, dimpotrivă, expresie rece, lucidă şi perversităţi sexuale. Se suportă dificil limitările în activitate.
Probleme de sănătate (abdomen). Obsesie a ordinii, a datoriei, a igienei, a sănătăţii, a formei sale fizice şi a dieteticii.
Instabilitate psihică, tendinţe maniacale. Poate avea manifestări despotice, violente, tiranizând partenerul.
Are o mare voinţă, dar o aplică egoist şi dur, călcând peste sentimetele partenerului.
LILITH ÎN CASA VI
Partea de sacrificiu a lui Lilith este accentuată aici, şi dacă nu sunteţi capabil să renunţaţi la pretenţii şi să acceptaţi anumite sacrificii, viaţa poate fi o serie de situaţii neplăcute.
Cu Lilith aspectat de alte planete, puteţi vedea viaţa ca pe o pedeapsă. Soluţia este să vă canalizaţi energia în muncă, prin mijloace creative sau care să vă rezolve problemele.
Expresia energiei caracteristică lui, Lilith are un cu totul alt înţeles când este aproape de Descendent. Femeile pot fi mai seducătoare, şi va fi accentuată respingerea ideii de a fi exploatate - mai ales la locul de muncă.
OBSERVAŢII :
Indică boli ale aparatului genital, sau de natură mai aparte (boli neobişnuite), necazuri în legătură cu locul de muncă.
LILITH ÎN BALANŢĂ :
Este o persoană foarte afectuoasă, tolerantă, uneori indecisă, apreciază frumuseţea, caută echilibru, relaţii şi linişte.
OBSERVAŢII :
Posibilităţi pentru a carieră erotică, în care voluptatea, senzualitatea, pot juca un rol important. Senzualitatea poate fi satisfăcută prin mariaj.
Mare nevoie de a seduce, de a se uni, dar în general, cu o proastă alegere. Dificultăţi în căsătorie, în asociaţii, în întâlniri.
Tendinţa de a refuza convenţiile sociale. Egoism, magnetism, snobism, frustrare, dorinţă nesatisfăcută. Probleme de sănătate (nefrită), văduvie.
Indică tendinţe individualiste, rafinament în exprimarea sentimentelor, manifestări poetice, artistice, estetice.
Tendinţa de a transforma erotismul în mijloc de expresie artistică, posibil creator de literatură erotică.
LILITH ÎN CASA VII
Efectul acestei poziţionări, poate fi destul de puternic dacă este aproape de Descendent. Cuvintele cheie aici sunt sacrificiul şi seducţia, caz în care individul poate fi iniţiator sau receptor.
Poate exista şi o putere subtilă, ilustrată mai mult prin priviri, decât prin cuvinte, care vă poate face fascinant în ochii celorlalţi.
Un efect des întâlnit în cazul acestei poziţionări, îl reprezintă efortul pentru stabilirea de relaţii, iar după ce acest pas a fost făcut, apare deseori întrebarea "Asta e tot?".
Femeile având această poziţionare se pot identifica, sau pot încerca să-şi găsească, esenţa spirituală. Dacă Venus, Marte, Neptun, sau Pluto sunt puternic aspectate în astrograma femeii, ele pot fi considerate foarte atrăgătoare de către sexul opus. Totuşi, poate exista o teamă instinctivă de a nu fi controlată, exploatată, sau considerată inferioară.
În ceea ce priveşte bărbaţii, există tendinţa de a depinde de o femeie, dar acest lucru ar putea fi evitat cu ajutorul altor factori din astrogramă, sau datorită maturizării, în cazul în care influenţa maternă limitatoare a fost depăşită.
Bărbaţii cu o influenţă puternică din partea lui Lilith, sunt înclinaţi să-şi dezvolte mai degrabă afinităţi artistice, sau de percepţie, decât să fie firi războinice.
Dacă Lilith are o poziţie activă în această casă a VII-a, va fi nevoie deseori de elemente noi şi dinamice în relaţii pentru a menţine pasiunea, preferabil din partea ambilor parteneri.
Soluţia este ca individul să-şi dezvolte conştiinţa şi să găsească un echilibru între respingere şi atracţie.
OBSERVAŢII :
Indică celibat sau căsătorie nefericită, necazuri cauzate de partener, probleme cu legea sau justiţia.
LILITH ÎN SCORPION :
Este o persoană foarte incisivă, suspicioasă, contemplativă, şi doreşte să transforme şi să înlăture măştile exterioare.
OBSERVAŢII :
Predispune la o scăpare de sub control a instinctelor, cu tendiţe distructive şi autodistructive justificate prin plăceri extreme, ieşite din sfera normalului. Mare forţă sexuală, care poate fi sublimată într-o creaţie artistică sau în preocupări spirituale.
Nativul poate fi atras obsesiv de secrete şi lucruri interzise. Poate avea experienţe la limita dintre moarte şi viaţă, din care nativul poate renaşte, cu conştiinţa că lumea de dincolo este doar un alt plan de existenţă, eliberat de limitările materiale.
Trebuie să caute o înţelegere mai profundă a vieţii sexuale şi o aplicare a ei în spiritul legilor naturale, pentru a-şi menţine echilibrul energetic şi a-şi canaliza corect potenţialul subtil.
LILITH ÎN CASA VIII
În casa transformării, a sexului, şi a bunurile moştenite de la alţii, această poziţionare, poate crea un impact asupra mediului apropiat, impact care poate fi benefic sau nu.
Dacă problemele ridicate de casa a VII-a sunt tratate corespunzător, pot fi realizate anumite câştiguri financiare. Unii pot face anumite sacrificii, cum ar fi să renunţe la o moştenire, la un cadou, sau la o poziţie. Alţii pot să-i piardă pe cei apropiaţi.
Poate exista un fel de fascinaţie legată de moarte şi dorinţa de a explora noul - mai ales în ceea ce priveşte sexul.
Deşi Lilith în casa a VIII-a poate însemna trecerea prin transformări alarmante, el poate ajuta femeile să câştige putere şi să fie plăcute. Totuşi, unii bărbaţi pot avea parte de contrariu, caz în care puterea le este luată de către femei.
OBSERVAŢII :
Predispune la teamă faţă de orice fel de schimbări sau transformări, ceea ce atrage experienţe ce îl forţează pe nativ să schimbe în urma unor dureri sau pierderi, sau prin experienţe oculte, care îi adâncesc înţelegerea vieţii sau a morţii.
LILITH ÎN SĂGETĂTOR :
Este o persoană foarte jovială, lipsită de prejudecăţi, iubeşte libertatea, caută înţelesuri şi experienţe noi.
OBSERVAŢII :
Predispune la un interes special pentru lărgirea orizontului spiritual, dar şi la o anumită agresivitate faţă de idei şi concepţii care îi trezesc, inconştient, amintire dureroase.
Poate avea experienţe dure în călătorii sau în relaţii cu străinii, pe care le va depăşi printr-o înţelegere a propriilor erori ale imaginaţiei.
Expus la accidente şi la refuzul autorităţii, la nerespectarea convenţiilor şi normelor de conduită, poate fi înclinat spre aventuri sentimentale, menite să-l trezească şi să-i indice o cale mai bună.
LILITH ÎN CASA IX
Lilith în casa a IX-a, sugerează ideile pe care le aveţi despre lume, mai ales despre alte culturi. Direcţia pe care o vor lua ideile, depinde dacă Lilith este bine poziţionat, sau este dizarmonic aspectat.
Sub stres, sau în lipsa unei minţi foarte deschise, pot exista probleme legate de, sau în relaţia cu, alte culturi sau învăţarea limbilor străine. Aceasta se poate aplica şi în cazul unor filosofii şi religii. Este important să înţelegeţi că astfel de prejudecăţi, determină apariţia unor egocentrisme, care menţin un anumit grad de nesiguranţă.
Aspectarea armonică într-o astrogramă, determină persoana să poată fi intrigată de concepte metafizice sau spirituale. O atracţie faţă de alte culturi poate exista, pentru ca mai târziu să vă înţelegeţi propria cultură. Unii indivizi pot avea parte chiar de evenimente, legate de altă cultură şi alt popor, care să le schimbe viaţa.
OBSERVAŢII :
Predisspune la o evitare a aprofundării propriei poziţii şi la un anumit dispreţ faţă de ştiinţele înalte, de spiritualitate.
Poate aborda cercetări spirituale din motive de natură senzuală sau materială, sau cu tendinţe anarhice sau distructive.
Trebuie să înţeleagă că lumea devine mai bună prin progres, nu prin distrugere, şi că propriul său progres îl poate conduce mai sus.
LILITH ÎN CAPRICORN :
Este o persoană foarte abilă, harnică, practică, disciplinată, preferă singurătatea şi integritatea personală.
OBSERVAŢII :
Putere de exprimare a instinctelor, autodisciplină, conflict între dorinţă şi refuz, sexualitate târzie sau reprimată.
Nativul este predispus la experienţe dureroase în societate, şi poate avea o educaţie rigidă, care să-i cultive înclinările spre asceză sau spre autocenzurarea sentimentelor şi instinctelor.
LILITH ÎN CASA X
Aceasta tinde să fie o poziţionare puternică, care vă poate duce spre anumite provocări. Pentru unii, există un interes înspre meserii, ce presupun afecţiune şi explorarea potenţialului.
Puteţi avea parte de interacţiuni sociale şi de afaceri în viaţa profesională şi personală. O rupere de tradiţie nu e exclusă, dumneavoastră preferând să alegeţi un alt drum în viaţă.
Unele idealuri s-ar putea să se întoarcă împotriva dumneavoastră, dacă nu sunteţi pe deplin conştient de ramificaţiile principiilor implicate. Unii astrologi numesc aceasta situaţia "ucenicului de vrăjitor".
OBSERVAŢII :
Indică un caracter slab, viaţă grea cu suişuri şi coborâri frecvente, o poziţie socială greu de menţinut, realizare în profesie prin erotism.
LILITH ÎN VĂRSĂTOR :
Este o persoană progresistă, dezordonată, revoluţionară, idealistă, caritabilă, inventivă şi individualistă.
OBSERVAŢII :
Nativul se confruntă cu concepţii noi şi originale asupra raporturilor dintre sexe şi asupra vieţii sexuale, pe care le poate propaga el însuşi. El va trebui să-şi controleze tendinţele anarhice determinate de senzualitate, şi să evite să-i rănească pe ceilalţi, cu spiritul său necontrolat de libertate.
Dacă încalcă normele convenţionale, trebuie să înveţe discreţia şi diplomaţia, pentru a-i face pe ceilalţi să-i înţeleagă comportamentul. Poate avea încercări dure în relaţiile cu prietenii, sau poate depăşi anumite limite în raporturile de prietenie, de aceea trebuie să se decidă clar asupra atitudinii sale faţă de alţii.
LILITH ÎN CASA XI
Mulţi indivizi par să aibă o "nouă viziune" pentru societate, deseori specializându-se pe un anumit domeniu de activitate. Aceasta poate indica şi un anumit grad de rebeliune, faţă de normele şi structurile sociale, mai ales dacă Lilith e dizarmonic aspectată de alte planete. Unii pot simţi o nevoie de a zdruncina stabilitatea pe care o au prietenii, printr-un stil de viaţă şi o filozofie neobişnuită.
Dezamăgirea şi trădarea din partea prietenilor şi a grupurilor pot apărea în acest caz. Astfel, aveţi nevoie să învăţaţi să vă detaşaţi eul de asemenea asociaţii, prin obţinerea unui nivel superior de auto-realizare şi conştienţă socială.
OBSERVAŢII :
Indică tendinţe spre solitudine, lipsă de prieteni adevăraţi, atracţie spre bătrâni sau copii, liberalism în relaţiile erotice.
LILITH ÎN PEŞTI :
Este o persoană plină de imaginaţie, de viaţă, impresionabilă, şi caută transcendenţa sinelui.
OBSERVAŢII :
Senzualitatea secretă, viaţa sexuală nu este pătrunsă de conştient, ilegalitate profundă. Există riscul de prizonierat simbolic sau real.
Probleme de sănătate, droguri, fugă de realitate. Căutarea unui univers minunat. Magnetism subjugant. Legături secrete, pierderea conştiinţei, tulburări psihice, comă coşmaruri, insomnii. Daruri profetice, aură de mister. Erori spirituale, spionaj. Vise şi manifestări stranii, erotice.
Devitalizare datorată entităţilor neîncarnate, care abuzează de mediumitatea acestor persoane.
Tendinţa de a se sacrifica inutil în dragoste şi de a suporta un destin dureros din cauza lipsei de voinţă.
LILITH ÎN CASA XII
Aici este important să vă canalizaţi energiile înspre o profesie, care presupune ajutorare sau rezolvarea unor probleme. Fără o astfel de direcţie, puteţi experimenta un fel de respingere sau abandon. Pot fi de asemenea văzute, ca şi sacrificii involuntare, pe care puteţi fi forţat să le faceţi, şi care implică pierderea sau detaşarea de oameni sau de lucrurile pe care le iubiţi.
Dacă a XII-a casă se află în Scorpion, sau Marte şi Pluto au o poziţie puternică, puteţi deveni obsedat de cucerirea şi eliminarea adversarului. Pot exista temeri şi sentimente de vinovăţie adânc înrădăcinate şi drept urmare, puteţi fi perceput ca fiind într-un fel foarte sensibil.
Unii indivizi, mai ales bărbaţii, s-ar putea găsi în relaţii intime în transformare, dar acesta este de obicei rezultatul unor factori de astrogramă adiţionali.
Expresia energiei lui Lilith capătă un cu totul alt înţeles, dacă este aproape de Ascendent. Aici, femeile vor tinde să fie mai seducătoare, şi va fi mai accentuată respingerea ideii de a fi exploatate în relaţii sau la locul de muncă.
OBSERVAŢII :
Predispune la temeri şi inhibiţii confuze, nedesluşite, date de o tendinţă neînţeleasă de a-şi face rău prin propria imaginaţie negativă şi prin propriile obiceiuri şi vicii.
Nativul trebuie să realizeze că singurul său duşman este el însuşi, şi să adopte o atitudine pozitivă, optimistă, bazată pe acea intuiţie firească a sensului pozitiv al vieţii.

Niciun comentariu: